Antena 3 CNN Actualitate Încă un medic a pierdut lupta cu coronavirusul, la doar 50 de ani

Încă un medic a pierdut lupta cu coronavirusul, la doar 50 de ani

Încă un medic a pierdut lupta cu coronavirusul.

Încă un medic a pierdut lupta cu coronavirusul, la doar 50 de ani
de Laura Dinu    |    06 Dec 2020   •   11:30

Șefa secției de Neurologie a Spitalului Municipal din Dej, doctorița Carmen Ceacă Mocan, s-a stins din viață seara trecută, la numai 50 de ani, după mai bine de o lună de suferință. 

Colegii mediculului au transmis un mesaj emoționant. 

„În seara zilei de 5 decembrie, doamna dr. Ceacă Mocan Carmen, șefa secției de neurologie a Spitalului Municipal Dej, a pierdut lupta cu virusul SARS-Cov-2, după mai bine de o lună de suferință, la doar 50 de ani”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dej, prin intermediul unui comunicat.

„Suntem adânc întristați că am pierdut dintre noi încă un medic profund dedicat pacienților și profesiei sale, un om de o deosebită calitate, corectitudine și o înaltă ținută morală, o bună prietenă. A lucrat la Spitalul Municipal Dej din anul 2001, în acești aproape 20 de ani tratând și ajutând peste 10.000 de pacienți. Cu toții deopotrivă, colegi și pacienți, îi vom simți lipsa”, se mai arată în comunicatul unității medicale dejene, potrivit monitorulcj.ro.

La jumătatea lunii noiembrie, a fost făcut un apel public de donare de plasmă convalescentă pentru Carmen Ceuca Mocan, care era internată în Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca.

De la începutul lunii noiembrie, Spitalul Municipal Dej a fost desemnat ca spital suport COVID.

×
Subiecte în articol: carmen ceaca mocan coronavirus
Parteneri
Horoscop 9 iunie 2023. O zodie pune la cale un plan secret
x close