Antena 3 CNN Actualitate Nicolăescu crede că este urmărit de serviciile secrete

Nicolăescu crede că este urmărit de serviciile secrete

Nicolăescu crede că este urmărit de serviciile secrete
03 Noi 2007   •   14:40

Ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că este urmărit, că are telefoanele ascultate şi că în faţa casei sale stă zi şi noapte o dubă. „Ştiu că am telefoanele ascultate, am maşină în faţa casei care stă zi şi noapte şi urmăreşte. Ştiu că salariaţi ai ministerului se plâng şi ei că au telefoanele urmărite. Aşteptăm o înscenare, şi eu demult am spus lucrul ăsta. Nu e noutate pentru mine ştiind cum lucrează Traian Băsescu”, a spus Nicolăescu.

Ministrul Sănătăţii a susţinut că preşedintele Traian Băsescu nu este vinovat pentru această urmărire, ci este chiar cauza a tot ce se întâmplă. „El a dispus toate acestea. Mi-e greu de spus când ai o maşină în faţa casei, la care întâmplător se mai deschide uşa şi vezi câte un studio de televiziune înăuntru, te gândeşti ce vor să facă. Cine or fi, nu ştiu. Telefonul dacă îl apropii de un radio face ca orice altceva. E greu de spus că se întrerupe sau că sună aiurea, că mesajul de la mine se duce la soţie”, a arătat Eugen Nicolăescu.

Acesta crede că e urmărit şi de serviciile secrete şi de DNA „în primul rând de către Traian Băsescu, prin instrumentele pe care le are la îndemână' şi că ar fi mulţumit să fie urmărit doar de paparazzi.

Rompres

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close