Antena 3 CNN Actualitate Nicolai este împotriva legiferării prostituţiei

Nicolai este împotriva legiferării prostituţiei

Nicolai este împotriva legiferării prostituţiei
12 Feb 2008   •   10:51

Consecinţele legalizării prostituţiei au fost dezbătute marţi dimineaţă la Palatul Parlamentului. Politicienii şi mai multe organizaţii nonguvernamentale s-au declarat împotriva unui astfel de proiect de lege. În schimb, pe stradă, situaţia rămâne aceeaşi.

Vice-preşedintele Senatului Norica Nicolai a declarat că este împotriva legiferării prostituţiei pentru că încalcă normele morale şi creştine care ne-au format ca societate. Afirmaţia a fost făcută la conferinţa de presă de la Palatul Parlamentului, organizată de Asociaţia Caritas împreună cu Patriarhia Română şi beneficiind de sprijinul Senatului.

Potrivit ONG-urilor dar şi politicienilor prin legalizarea prostituţiei, ar fi legiferată violenţa împotriva femeilor. Reprezentanţii ONG -urilor propun câteva soluţii pentru diminuarea consecinţelor prostituţiei şi anume sancţionarea consumatorului de sex, măsuri de combatere a violenţei şi reintegrarea socială a femeilor care au fost prostituate. Şi reprezentanţii bisericii sunt împotriva legiferării prostituţiei.

Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close