Antena 3 CNN Actualitate Niculae Bădălău, răsturnare de situație în scandalul codurilor: „Nimic nu e exclus”

Niculae Bădălău, răsturnare de situație în scandalul codurilor: „Nimic nu e exclus”

Niculae Bădălău, răsturnare de situație în scandalul codurilor: „Nimic nu e exclus”
25 Iun 2018   •   14:59

Niculae Bădălău a avut o primă reacție după scandalul codurilor. Senatorul PSD nu exclude o ordonanță de urgență pentru adoptarea codurilor penale. „Este o variantă bună”, susține Bădălău.

„În Comitetul Executiv s-au discutat foarte multe lucruri, vizavi mai ales devacanța parlamentară. N-am discutat cu domnul președinte Tăriceanu, este un om matur, înțelept și sunt convins că are o explicație sau o motivare vizavi de poziția dânsului. Niciodată nu e ne ia prin surprindere fiind un coleg foarte bun. În CeX s-au făcut propuneri și s-au discutat lucrurile acestea. Și eu cred, sunt de părărerea colegilor care au exprimat ordonanța de urgență că ordonanța de urgență este mult mai practică, mult mai legală. Nimic nu e exclus, totul e ca să facem lucrurile așa cum trebuie pentru populație și pentru a îndrepta răul care în acest moment există”, a declarat Bădălău. 

„Ordonanța de urgență nu se poate fără Tăriceanu, vom discuta și cu dânșii și vom cădea la o soluție cât mai bună”, a mai spus fostul președinte executiv al PSD.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close