Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în București în această iarnă

Nicușor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în București în această iarnă

Noul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, joi seară, că în Capitală nu va fi târg de Crăciun în această iarnă. Și asta deoarece „suntem pe marginea prăpastiei”. Dan a adăugat că situația sanitară este una „excepțională”, în care mor medici și personal sanitar și nu trebuie amplificată aceasta pandemie.

Nicușor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în București în această iarnă
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    29 Oct 2020   •   23:45

„Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională. Suntem în situația în care mor medici și personal sanitar, nu ne permitem să amplificam această pandemie. În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemie, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târguri de Crăciun, (...) va fi într-un parteneriat cinstit, comercial, cu operatori privați.

Primăria va pune spațiu la dispoziție, aceștia vor plăti o chirie care poate să fie mare/ mică, o sa vedem ce va sune piața în momentul acela și la rândul lor vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat de ce la Sibiu se poate și la București, nu, Nicușor Dan a răspuns că în Capitală „suntem pe marginea prăpastiei”.

„Eu spun cu toată responsabilitatea: noi din punct de vedere sanitar suntem pe marginea prăpastiei, în București. Opinia fermă pe acest subiect este că nu trebuie să avem un târg de Crăciun în această iarnă”, a afirmat primarul general.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Târg de Crăciun
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close