Antena 3 CNN Actualitate Ninge în Munţii Rodnei, la înălţimi de peste 1.600 de metri

Ninge în Munţii Rodnei, la înălţimi de peste 1.600 de metri

Ninge în Munţii Rodnei, la înălţimi de peste 1.600 de metri
01 Noi 2007   •   14:03

După o zi călduroasă şi cu soare, în zonele alpine din Maramureş vremea s-a schimbat brusc joi după-amiază când a început să ningă. Conform dispeceratului Companiei Apele Române din Baia Mare, la altitudini de peste 1.600 de metri în Munţii Pietrosul Rodnei ninge abundent, iar în următoarele ore ninsorile s-ar putea extinde şi în zonele de şes.

Deşi meteorologii estimau ploi pentru zona Maramureşului, vremea s-a schimbat brusc ca urmare a unui front de aer rece venit dinspre Câmpia Panonică, care a adus la munte ninsori şi uşoare intensificări ale vântului.

Meteorologii au anunţat că în luna noiembrie temperaturile pot ajunge noaptea până la minus 10 grade Celsius, în special în depresiunile din nordul şi centrul ţării. În schimb, în zilele frumoase, termometrul poate urca până la plus 20 de grade Celsius, mai ales în sudul ţării. Meteorologii au mai anunţat că în această lună precipitaţiile vor fi mai dese decât în anii precedenţi. Temporar, ploile se pot transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Rompres

×
Parteneri
Mugur Isărescu, BNR: "Previzionăm că preţul ţiţeiului nu se va linişti"
x close