Antena 3 CNN Actualitate Ninge în nordul şi în centrul ţării

Ninge în nordul şi în centrul ţării

Ninge în nordul şi în centrul ţării
05 Noi 2007   •   11:32

La munte, iarna şi-a intrat în drepturi, aşa cum avertizaseră meteorologii. Ninge pe Valea Prahovei, în Sinaia, în Predeal, dar şi în Pasul Tihuţa. La Vârful Omu se înregistrează -10 grade Celsius. La Păltiniş, în judeţul Sibiu, stratul de zăpadă deja are 10 centimetri. Cel mai mare strat de zăpadă din judeţul Sibiu, de peste 20 de centimetri, se înregistra luni la peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac, potrivit meteorologilor sibieni. Condiţiile de schi sunt excelente la Bâlea Lac, unde stratul de zăpadă este posibil să crească în următoarele zile.înregistrat probleme deosebite.

În pasul Tihuţa, stratul de zăpadă depăşeşte 4 centimeri, iar temperaturile au scăzut până la 0 grade Celsius. Se circulă în condiţii de iarnă, dar nu s-au înregistrat probleme deosebite.

În schimb, în judeţul Harghita circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe drumurile naţionale ce traversează zonele montane înalte. Cel mai consistent strat de zăpadă s-a depus în Pasul Bucin, grosimea acestuia fiind de 15 centimetri în afara şoselei şi de până la doi centimetri pe DN 13 B, unde se circulă cu dificultate, carosabilul fiind îngheţat şi alunecos.

COD GALBEN ÎN TOATĂ ŢARA: TEMPERATURI FOARTE SCĂZUTE

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close