Antena 3 CNN Actualitate Ninsori în România. Traficul pe DN 17, îngreunat

Ninsori în România. Traficul pe DN 17, îngreunat

Ninsori în România. Traficul pe DN 17, îngreunat
21 Apr 2016   •   11:47

Scăderea bruscă a temperaturilor a dus, în noaptea de miercuri spre joi, la înregistrarea de precipitaţii sub formă de ninsoare în Pasul Tihuţa, la graniţa dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, potrivit comunicatului remis de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) și prezentat de Agerpres.

Stratul de zăpadă a atins câţiva centimetri, inclusiv pe carosabil, iar traficul pe DN 17 a fost îngreunat, având în vedere că mulţi şoferi şi-au schimbat anvelopele de iarnă cu cele de vară.

'Pentru curăţarea porţiunii de drum din judeţul Bistriţa-Năsăud de pe Drumul Naţional 17, echipajele Secţiei de Drumuri Naţionale Bistriţa au acţionat cu trei utilaje şi au folosit 20 tone material antiderapant, care au acţionat începând cu ora 20,00 şi au continuat misiunile de patrulare pe timpul nopţii. Mai mult, în Pasul Tihuţa au fost prezente echipaje de poliţie care au monitorizat şi fluidizat traficul rutier', se arată în comunicat.

În ciuda revenirii intempestive a iernii în Pasul Tihuţa, nu au existat cazuri de şoferi care să fie nevoiţi să se întoarcă din drum pentru că nu aveau maşinile echipate corespunzător.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud monitorizează în continuare situaţia din teren, pentru a aloca resursele necesare sprijinirii populaţiei în situaţiile în care se impune.

×
Subiecte în articol: ninsoare zapada
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close