Antena 3 CNN Actualitate Ninsorile au paralizat judeţul Mehedinţi. Două persoane au murit pentru că ambulanţa nu a ajuns la timp (VIDEO)

Ninsorile au paralizat judeţul Mehedinţi. Două persoane au murit pentru că ambulanţa nu a ajuns la timp (VIDEO)

Ninsorile au paralizat judeţul Mehedinţi. Două persoane au murit pentru că ambulanţa nu a ajuns la timp  <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Ian 2008   •   10:00
În judeţul Mehedinţi, unde ninge neîncetat de luni, două persoane cu probleme cardiace au murit pentru că ambulanţa nu a ajuns la timp. A fost demarată o anchetă pentru a stabili dacă maşinile de intervenţie au rămas înzăpezite sau sunt alte cauze pentru întârziere. VICTIMILE ZĂPEZII Prima zăpadă care a căzut în Drobeta Turnu Severin, în această iarnă, a prins pe picior greşit drumarii şi autorităţile locale.

După mai bine de 10 ore de ninsoare, şoferii au rămas blocaţi în trafic, iar taximetrişti sunt în imposibilitatea de a-şi face serviciul.

În timp ce drumurile sunt blocate şi maşinile sunt ingropate în zăpadă, preşedintele consiliului judeţean mehedinţi, Constantin Sârbulescu, spune că ninge frumos.

În cele mai multe zone din oraş se circulă în condiţii de iarnă, iar pe drumurile naţionale şi pe drumul European 70 stratul de zăpada atinge mai bine de 20 de centimetri. Şoferii au rămas blocaţi pe mai multe şosele, din cauză că utilajele de deszăpezire nu şi-au făcut apariţia şi nu au intervenit pe timpul nopţii.

Oamenii sunt revoltaţi că drumarii nu şi-au făcut apariţia în centrul oraşului Severin, unde zăpada are 30 de centrimetri.

Peste 50 de localităţi din nordul judeţului Mehedinţi sunt afectate de ninsorile abundente. La Baia de Aramă stratul de zăpadă măsoară chiar şi un metru.

Pe şoselele din Turnu Severin e, însă, o singură maşină. Şi aceea stricată. Cel puţin şase drumuri judeţene şi unul comunal sunt blocate. 25 de localităţi din judeţ sunt lipsite de energie electrică.

NINSORILE AU AFECTAT GRAV JUDEŢUL MEHEDINŢI

Comandamanetul de iarnă local îşi desfăşoară activitatea conform autorităţilor, care promit folosirea utilajelor de dezăprezire în momentul în care condiţiile atmosferice vor fi favorabile, viscolul făcând zadarică acţiunea acestora.

NOI DETALII ÎN DIRECT PE ANTENA 3
Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close