Antena 3 CNN Actualitate Noapte cu focuri de armă în Timiş şi Argeş

Noapte cu focuri de armă în Timiş şi Argeş

Noapte cu focuri de armă în Timiş şi Argeş
03 Aug 2008   •   10:25

Focuri de armă s-au auzit sâmbătă noapte într-o localitate din judeţul Timiş. Un tânăr a atacat cu o furcă şi o coasă un echipaj al poliţiei din localitatea Peciu. Oamenii legii au fost nevoiţi să-l împuşte de două ori în picior, ca să-l oprească. Tânărul, de 22 de ani, se plimba cu căruţa prin localitatea Peciu. Era beat aşa că localnicii au anunţat poliţia. Oamenii legii au încercat să-l oprească şi să-l trimită acasă mai ales că era cunoscut printre vecini ca o persoană agresivă. Când a ajuns în curte, tânărul, enervat, s-a năpustit asupra poliţiştilor.

Unul dintre ofiţeri a fost la un pas să fie spintecat de coasa tânărului. Bărbatul a început apoi să lovească maşina Poliţiei. Agresorul a fost împuşcat de două ori în picior, apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Tânărul agresiv nu se află la prima abatere de acest gen. El a mai fost condamnat de două ori pentru tâlhărie.

Focuri de armă au răsunat noaptea trecută şi în Piteşti. Poliţiştii argeşeni au tras trei focuri de avertisment, în încercarea de a opri un şofer, care gonea nebuneşte pe străzile oraşului. Totul a început cu puţin înainte de miezul nopţii. Tânărul s-a urcat la volan şi a pornit într-un raliu printre blocuri. Ameţit bine de băutură nu a fost atent la traseu şi a lovit mai multe maşini parcate. Locatarii din zonă au chemat imediat poliţia.

Pilotul de ocazie nu s-a lăsat intimidat de prezenţa poliţiştilor şi a încercat să fugă. Aşa că oameni legii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a-l opri. La testarea cu aparatul etilotest poliţiştii au constat că bărbatul avea nu mai puţin de 1,14 miligrame alcool pur în aerul expirat. Pentru ignoranţa sa, tânărul se va alege cu dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate şi distrugere.

Antena 3

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close