Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în cazul crimei șocante de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț

Noi detalii în cazul crimei șocante de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț

Noi informații în cazul atacului înfiorător din spital, unde directoarea de îngrijiri medicale din Piatra Neamț a murit după ce a fost ucisă de soțul ei în cabinetul în care lucra.

Noi detalii în cazul crimei șocante de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț
11 Ian 2020   •   08:36

Anchetatori au o primă ipoteză: cred că ucigașul și-a plănuit crima deoarece ce-i doi erau în divorț.

A urmărit-o mai întâi, iar când a prins ocazia, a înjunghiat-o de mai multe ori.

Bărbatul de 50 de ani a venit în vizită la spital și, după o serie de discuții în contradictoriu, și-a înjunghiat soția în cabinetul în care lucra.

Surse medicale au declarat pentru ziarpiatraneamt.ro că victima avea răni multiple în zona feței, gâtului și în zona spatelui.
Colegii au încercat să-i acorde primul ajutor, dar nu a mai putut fi salvată și doar au constatat decesul,

Momentul descoperirii crimei nu a permis resuscitarea victimei. Se pare că autorul crimei a stat cu victima în cabinet pentru a se asigura că pierderea de sânge este masivă. Crima a avut loc în cabinetul victimei, situat la etajul II al spitalului, aceasta fiind asistent pe Chirurgie.

Personalul medical a observat că autorul crimei avea urme de sânge în momentul în care a ieșit din cabinet. Mai multe cadre medicale (cel puțin șase) au făcut tot posibilul pentru a resuscita victima, însă pierderea de sânge și leziunile foarte grave au făcut imposibil acest lucru.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close