Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță. Presupuse mailuri schimbate cu Laura Codruța Kovesi

Noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță. Presupuse mailuri schimbate cu Laura Codruța Kovesi

Noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță. Presupuse mailuri schimbate cu Laura Codruța Kovesi
07 Feb 2017   •   22:22

Sebastian Ghiță revine cu o nouă serie de dezvăluiri. RTV a prezentat o serie de mailuri care s-ar fi schimbat între Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță. În discuții este vorba despre scandalul dintre Ghiță și Sorin Ovidiu Vântu,

Sebastian Ghiţă a dat publicităţii un schimb de e-mailuri între el şi Laura Codruţa Kovesi pe marginea evoluţiei dosarului "Realitatea".

"Niciodată nu am fost implicat într-o astfel de întâmplare. Nici despre şantaj, nici de ameninţări", se arată într-unul din mailurile lui Sebastian Ghiţă către şefa DNA. 

"Am auzit o bârfă că ai mai fi depus plângeri pentru şantaj. Dacă ştii ceva te rog să ne dai detalii", se arată în răspunsul primit de pe adresa [email protected].

"SOV a avut mai multe discuţii cu mine. Unele cred că există. Discuţiile par prietenoase pentru că SOV încerca să obţină cedări din partea mea. Încerca să mă păcălească. Dacă acceptam propunerile lui, pierdeam banii. Era nesincer. 
Ex: dacă acceptam să primesc banii de la el, putea spune că nu-mi mai respect contractul.
Ex: dacă acceptam propunerea cu Money Channel putea să mute emisia Realitatea TV
Ex: a cerut situaţii financiare despre Publika TV pentru a o vinde, aceasta fiind sub contract de management.
Acestea sunt şi dovezi că între Vântu şi Ghiţă nu există nicio înţelegere. Vântu se preface. Sigur că tonul lui Vântu era calm atunci când ştia că se înregistrează. Pe celelalte înregistrări ameninţă tot timpul. Şi mereu cere ca eu să lucrez pentru el. Eu nu am cedat la discuţiile cu el. Aşa au început conflictele. După ce m-a ameninţat, m-am speriat şi când mi-a cerut bani am cedat. Deci el m-a presat pana la interventia cu forta si pana la amenintari. Doar dupa amenintari am cedat si am acceptat să plătesc. Ne mai gândim mâine", scria Ghiţă.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close