Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini cu "agenţii acoperiţi". Numărul lor este incredibil de mare

Noi imagini cu "agenţii acoperiţi". Numărul lor este incredibil de mare

Noi imagini cu "agenţii acoperiţi". Numărul lor este incredibil de mare
04 Dec 2012   •   22:41

După ce  în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei" Mihai Gâdea a prezentat tipul de infiltrare în mulţime al agenţilor "acoperiţi", aflaţi la parada militară organizată de Ziua Naţională a României, în ediţia de marţi a prezentat noi imagini de la Paradă, numărul agenţilor fiind incredibil de mare.


Echipa emisiunii "Sinteza Zilei" a solicitat, în scris, opiniile Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Protecţie şi Pază şi de la Jandarmeria Capitalei în privinţa persoanelor suspectate că au instigat mulţimea adunată la Arcul de Triumf.

Marţi, şeful Jandarmeriei Capitalei, generalul de brigadă Eugen Meran, a fost atenţionat, iar maiorul Claudiu Gogu, şef de serviciu în cadrul aceleiaşi structuri, a fost demis, în urma verificărilor interne privind modul de acţiune din 1 decembrie, informează Jandarmeria Română.
  
"În urma aspectelor semnalate de către o parte a mass-media, în legătură cu modul de îndeplinire a misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de către anumite efective ale Jandarmeriei, cu ocazia zilei de 1 decembrie - Ziua Naţională a României, la nivelul instituţiei noastre a fost demarată o verificare internă, referitoare la modul de acţiune a personalului implicat,  în urma căreia, au fost luate următoarele măsuri: atenţionarea domnului general de brigadă dr. Eugen Meran, directorul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti; schimbarea din funcţie a domnului maior Claudiu Gogu, şef serviciu în cadrul aceleiaşi structuri", se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close