Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini de la accidentul în care a murit manelistul Tavy Puștiu. Ce au descoperit primii martori în mașina celor doi soți

Noi imagini de la accidentul în care a murit manelistul Tavy Puștiu. Ce au descoperit primii martori în mașina celor doi soți

Au apărut noi imagini surprinse la scurt timp după accidentul în care și-a pierdut viața Tavy Puștiu, un cunoscut manelist din Ploiești. Mașina în care se afla acest alături de soția sa a fost spulberată de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată. Cel mai probabil, șoferița nu s-a asigurat temeinic și mașina în care se aflau cei doi a fost izbită violent de tren.

Noi imagini de la accidentul în care a murit manelistul Tavy Puștiu. Ce au descoperit primii martori în mașina celor doi soți
Sursa foto: captura Youtube
de Dan Gabor    |    17 Aug 2020   •   17:45

La neatenția femeii ar fi contribuit și faptul că Tavy Puștiu se filma în acele momente în timp ce asculta una dintre melodiile sale, fapt care ar fi putut să-i distragă atenția. Soția manelistului, în vârstă de 24 de ani, a supravieţuit impactului, dar este internată în stare foarte gravă la spital.

Cântăreţul Tavy Puştiu, în vârstă de 29 de ani, se afla în dreapta soţiei sale când maşina condusă de tânără a fost lovită în plin de trenul de pasageri Totul s-a întâmplat la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Obor, din Ploieşti. Soţul ei a fost cel care văzut trenul venind, însă a fost prea târziu.

După accident, cei care au ajuns primii să acorde primul ajutor răniților, au încercat să-i scoată pe cei doi cu mâinile goale dintre fiarele contorsionate. Însă nu au reușit. Mai mult, la scurt timp a apărut și o asistentă medicală care i-a avertizat să nu-l miște pe Tavy Puștiu, pentru că ar putea să aibă coloana fracturată și orice mișcare a sa i-ar face mai mult rău. 

”- Ia vezi, frate, are puls? Vezi la mână!...”  ”- N-are mă, ce dracu...”

”Nu-l mișca. Adu ceva să lucrăm aici, la baterie. Nu-l mișca, doamna este asistentă, auzi”, strigă unul dintre martorii accidentului. ”S-ar putea să fie lovit la coloană, lăsați-l un pic. Dați-vă...”, , strigă o femeie, despre care cineva afirmă că e asistentă medicală.

”Ia vezi, frate, are puls? Vezi la mână!...”, spune unul dintre cei care au încercat să-i salveze pe cei doi. ”N-are mă, ce dracu...”, îi răspunde celălalt.

Unul dintre bărbați îl recunoaște pe Tavy. ”Hai, că imediat vine... Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră...”, îi spun apoi soției manelistului care fusese conștientă, dar starea i se degradese vizibil.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

×
Subiecte în articol: Tavy Puștiu
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close