Noi împuşcături în Craiova. Acum din cauza unei femei

26 Mai 2008   •   09:57
Noi împuşcături în Craiova. Acum din cauza unei femei
Un nou scandal a avut loc în Craiova, unde doi bărbaţi rromi şi-au disputat un conflict mai vechi, în incinta unui bar din oraş. Scandalul pare să fi pornit din cauza unei femei, iar unul dintre scandalagii a tras în celălalt cu o armă cu gloanţe de cauciuc. Cei doi s-au întâlnit după mult timp în barul respectiv şi atunci a pornit agresiunea. Imediat în zonă au apărut poliţiştii.

„Cei doi au fost conduşi la secţie. Se intreprind cercetări pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri, perturbarea liniştii publice şi nerespectarea legii armelor şi muniţiei”, a declarat comisarul Valentin Tănase, şef Poliţia Municipiului Craiova. Bărbatul rănit a fost dus imediat la spital, prezentând o plagă împuşcată la nivelul antebraţului, şi a fost eliberat la scurt timp după ce a primit îngrijirile medicale.

În cazul agresorului, nu este prima dată când acesta pune mâna pe armă. El a fost implicat în scandalul din Cartierul Romaneşti. Atunci a tras mai multe focuri şi a fugit. În Craiova, clanurile rivale de rromi intră frecvent în conflict şi de fiecare dată folosesc arme albe sau arme de foc.

Antena3.ro
 

x close