Antena 3 CNN Actualitate Noi informații explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a făcut o martoră care a dus acte împotriva lui

Noi informații explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a făcut o martoră care a dus acte împotriva lui

Noi informații explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a făcut o martoră care a dus acte împotriva lui
de S.T.    |    23 Mai 2016   •   10:19

Unul dintre martorii care au depus acte împotriva lui Dan Condrea, înspăimântat după accidentul patronului Hexi Pharma, l-a sunat duminică seara pe procurorul de caz.

Două întrebări pentru investigatori: 1. L-ați filat? 2. Din convorbirile telefonice nu v-ați dat seama că e posibil să se sinucidă?

1. A fost sau nu filat Dan Condrea pe șosea? Este greu de înțeles dacă n-a fost supravegheat de vreme ce știa că va fi audiat luni dimineață! Nu-l filezi cu 12 ore înainte de a ajunge la Parchet, unde urma să fie reținut?! Dan Condrea era un om în stare de orice, ceea ce a fost probat dramatic duminică seară. ”Să facă orice” înseamnă că putea să fugă, să intre cu mașina în Piața Universității sau să-i caute pe cei care urmau să depună mărturie împotriva lui. Unul dintre acești martori care a depus deja acte împotriva lui Condrea era înspăimîntat aseară și a  sunat imediat la procurorul de caz. Nu-l filezi pe Condrea în această situație?

2. În ultimele săptămîni, Gazeta Sporturilor a publicat că Dan Condrea  era deprimat, că era însingurat, că cei din firmă îl considerau vinovat pentru ce s-a întîmplat. În același timp, au existat convorbiri ale lui și sms-uri din care se putea deduce posibilitatea sinuciderii. Nici aceste indicii nu au fost sesizate de Parchet vreme de trei săptămîni?!

Mai multe detalii pe tolo.ro.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close