Antena 3 Actualitate Noi informații explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a făcut o martoră care a dus acte împotriva lui

Noi informații explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a făcut o martoră care a dus acte împotriva lui

de S.T.    |    23 Mai 2016   •   10:19
Noi informații explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a făcut o martoră care a dus acte împotriva lui

Unul dintre martorii care au depus acte împotriva lui Dan Condrea, înspăimântat după accidentul patronului Hexi Pharma, l-a sunat duminică seara pe procurorul de caz.

Două întrebări pentru investigatori: 1. L-ați filat? 2. Din convorbirile telefonice nu v-ați dat seama că e posibil să se sinucidă?

1. A fost sau nu filat Dan Condrea pe șosea? Este greu de înțeles dacă n-a fost supravegheat de vreme ce știa că va fi audiat luni dimineață! Nu-l filezi cu 12 ore înainte de a ajunge la Parchet, unde urma să fie reținut?! Dan Condrea era un om în stare de orice, ceea ce a fost probat dramatic duminică seară. ”Să facă orice” înseamnă că putea să fugă, să intre cu mașina în Piața Universității sau să-i caute pe cei care urmau să depună mărturie împotriva lui. Unul dintre acești martori care a depus deja acte împotriva lui Condrea era înspăimîntat aseară și a  sunat imediat la procurorul de caz. Nu-l filezi pe Condrea în această situație?

2. În ultimele săptămîni, Gazeta Sporturilor a publicat că Dan Condrea  era deprimat, că era însingurat, că cei din firmă îl considerau vinovat pentru ce s-a întîmplat. În același timp, au existat convorbiri ale lui și sms-uri din care se putea deduce posibilitatea sinuciderii. Nici aceste indicii nu au fost sesizate de Parchet vreme de trei săptămîni?!

Mai multe detalii pe tolo.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close