Antena 3 CNN Actualitate Noi restricții pentru brașoveni. Nu mai pot circula pe stradă în grupuri mai mari de 6 persoane dacă nu sunt din familie

Noi restricții pentru brașoveni. Nu mai pot circula pe stradă în grupuri mai mari de 6 persoane dacă nu sunt din familie

Masca de protecție este obligatorie de joi în tot județul Brașov. Orice eveniment privat sau public este interzis și nu se poate circula pietonal în grupuri mai mari de șase persoane dacă nu fac parte din aceeași familie.

Noi restricții pentru brașoveni. Nu mai pot circula pe stradă în grupuri mai mari de 6 persoane dacă nu sunt din familie
de Andreea Cigolea    |    22 Oct 2020   •   13:45

Potrivit deciziei CJSU Brașov, în județ masca devine obligatorie în toate spațiile deschise și închise, cu excepția copiilor sub 5 ani. Muzeele, bibliotecile, cinematografele și alte instituții de cultură / spectacole sunt închise doar în localitățile unde incidența a depășit 3 la mia de locuitori.

Nunțile, botezurile ori mesele festive, interzise  

Se interzic, de asemenea, activitățile recreative și sportive în aer liber, în județul Brașov, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună.

De asemenea, se interzice participarea la pelerinajele și / sau procesiunile religioase din județul Brașov a persoanelor care nu au domiciliul sau reședința în localitățile unde se desfășoară aceste activități.

Brașovenii nu mai pot circula, potrivit deciziei CJSU , în grupuri mai mari de 6 persoane dacă nu fac parte din aceeași familie. Se închid, totodată, cafenelele și restaurantele în localitățile unde incidența este de peste 3 la mia de locuitori, dar este permisă funcționarea acestora dacă sunt în interiorul hotelurilor sau pensiunilor doar pentru cei cazați în aceste unități.

Activitatea sălilor de jocuri de noroc este interzisă în următoarele 14 zile în toate localitățile unde incidența este de peste 3 la mia de locuitori.

Harta României devine tot mai roșie

În 37 de orașe s-a depășit deja numărul de 3 îmbolnăviri la 1,000 de locuitori.

×
Subiecte în articol: Brașov familie
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close