Antena 3 CNN Actualitate Nou caz de abuz sexual al unei minore. O fată de 11 ani din Ibăneşti a fost violată de tată

Nou caz de abuz sexual al unei minore. O fată de 11 ani din Ibăneşti a fost violată de tată

Nou caz de abuz sexual al unei minore. O fată de 11 ani din Ibăneşti a fost violată de tată
12 Iul 2008   •   18:03

Un al caz de abuz sexual al unei minore s-a petrecut în localitatea vasluiană Ibăneşti. O fetiţă de 11 ani a fost abuzată de propriul tată, sub ameninţarea cuţitului. A fugit de acasă şi a fost găsită de poliţişti într-o ascunzătoare, de pe un câmp abia după trei zile. Fetiţa a refuzat să se întoarcă acasă, de teama tatălui.

Copila fusese încredinţată tatălui de către judecători, după divorţul părinţilor săi. Coşmarul prin care a trecut fetiţa a ieşit la iveală zilele trecute când bunicul său a alertat politiştii după ce minora dispăruse de acasă. Au găsit-o pe fată pe un câmp, unde a stat ascunsă trei zile. Fetiţa a povestit anchetatorilor că, în repetate seri, tatăl său consuma băuturi alcoolice, se uita la filme porno, după care o obliga sa se culce cu el. Copila este internată acum într-un centru de plasament, pentru că a refuzat să meargă acasă.

Mama fetiţei susţine că nu a ştiut prin ce chinuri trece fiica sa.

Profitand de faptul că a fost lăsat în libertate, tatăl fetei a fugit de acasă şi de două zile nimeni nu mai ştie ceva de el. Părinţii agresorului susţin, însă, că totul ar fi invenţie de-a fetei.

Tatăl este cercetat în libertate din cauză că nu s-au strâns suficiente probe împotriva lui.

Antena3

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close