Antena 3 CNN Actualitate Nou record CFR. Ruta Bucureşti-Constanţa parcursă în 9 ore

Nou record CFR. Ruta Bucureşti-Constanţa parcursă în 9 ore

Nou record CFR. Ruta Bucureşti-Constanţa parcursă în 9 ore
31 Aug 2007   •   12:13

Un drum parcurs cu maşina în mai puţin de 3 ore, poate dura cu trenul mai bine de 9. S-a întâmplat joi seară cu trenul Rapid 683, Bucureşti-Constanţa. În mod normal drumul durează 5 ore, însă garnitura care ar fi trebuit să ajungă pe litoral la ora 23.00, a ajuns la ora 4. Trenul s-a oprit pentru mai bine de o oră, când nu parcursese nici măcar un sfert din drum. Minute bune, călătorilor nu li s-au dat prea multe explicaţii.

Trenul a ajuns cu 4 ore mai târziu la destinaţie, cu toate că pentru a recupera din întârziere, a sărit peste unele staţii, unde avea programate opriri. Odată ajunşi la Constanţa, călatorii au încercat să facă reclamaţii, însă li s-a spus că nu are cine să le preia.

În timp ce unele trenuri au întârzieri în altele temperatura se apropie de 40 de grade. De asta au avut parte sute de călători, care au plecat cu Săgeata Albastră de la Bucureşti la Sibiu. Oamenii se plâng că au fost luaţi peste picior de către angajaţii CFR, atunci când au reclamat faptul că primeau căldură, în loc de aer condiţionat. În scurt timp compartimentele s-au transformat în saune. Reprezentanţii CFR spun că trenul a suferit o avarie care nu putea fi remediată în nici una din gările în care Săgeata Albastră a oprit.

RUTA BUCUREŞTI-CONSTANŢA PARCURSĂ ÎN 9 ORE
CĂLDURĂ ÎN LOC DE AER CONDIŢIONAT PE RUTA SIBIU-BUCUREŞTI

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close