Antena 3 Actualitate Noul lider al clanului Duduianu ar fi fost ales deja. Cine i-ar fi luat locul lui Emi Pian

Noul lider al clanului Duduianu ar fi fost ales deja. Cine i-ar fi luat locul lui Emi Pian

de Dan Gabor    |    11 Aug 2020   •   20:15
Noul lider al clanului Duduianu ar fi fost ales deja. Cine i-ar fi luat locul lui Emi Pian
Sursa foto: Florin Mototolea/Facebook

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian a șocat clanul Duduienilor. Acum însă aceștia încearcă să-și revină, iar primul pas firesc era alegerea unui noi lider care să conducă mai departe afacerile familiei. O problemă pentru Duduieni e și faptul că Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris și legalizat la notar, ci doar indicații verbale.

Potrivit unei surse din interiorul clanului, rolul de lider va fi preluat de Laurențiu, unul dintre frații lui Emi Pain, în timp ce tatăl lor, Nicolae, va da ordine din închisoare. ”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre.

Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, spus un apropiat al clanului pentru Huff.

Potrivit acestuia, una dintre primele sarcini pe care membrii clanului le vor avea de îndeplinit este să fie recuperate milioanele de euro date cu camătă de Emi Pian.

”Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele”, a mai precizat aceeași sursă.

Clanul Duduienilor ar fi făcut deja planul să-l răzbune pe Emi Pian

Familia lui Emi Pian și apropiații acestuia s-ar pregăti intens de răzbunare. Se pare că Nicolae Mototolea, tatăl lui Emi Pian, ar fi dat deja indicații în acest sens din spatele gratiilor penitenciarului Rahova, acolo unde se află închis.

Potrivit unor surse din anturajul Duduienilor, la priveghi, interlopii ar fi decis ca bătrânul să rezolve cazul din pușcărie. Iar planul ar fi ca cei din clanul Rinu, care s-ar face vinovați de moartea lui Emi Pian, să fie „executați”.

Ucigași angajați să-i execute pe cei vinovați de moartea lui Emi Pian

Totul ar trebui să fie făcut de 5-6 „băieți” care să rezolve ”treaba murdară”, iar ulterior seniorul Duduienilor să-și asume faptele, pentru că oricum se află în penitenciar și are o vârstă înaintată.
Duduianu Senior vrea răzbunarea fiului cu orice preț

”Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, ar fi declarat surse din anturajul clanului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close