Antena 3 CNN Actualitate Noul martor al jafului de la Braşov: Nu am văzut nicio căciulă mare pe capul atacatorului

Noul martor al jafului de la Braşov: Nu am văzut nicio căciulă mare pe capul atacatorului

Noul martor al jafului de la Braşov: Nu am văzut nicio căciulă mare pe capul atacatorului
Sursa foto: Sinteza Zilei
03 Feb 2009   •   23:11

?Martorului i s-a părut foarte suspect că maşina Audi A6 a demarat şi a intrat forţat pe bulevard. De asemenea, martorul nu-şi aduce aminte să fi văzut acea căciulă mare pe capul atacatorului?, a declarat Libiu Mateescu, jurnalist al cotidianului Jurnalul Naţional, marţi seară, la Sinteza Zilei.
Publicaţia amintită a intrat în legătură cu un martor ocular al dublului asasinat de la Braşov, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea. Potrivit martorului, în apropierea casei de schimb valutar se afla o maşină neagră oprită pe contrasens, care a demarat în trombă imediat după ce asasinul a luat-o la fugă, în urma jafului.
?Cum a fost posibil ca un suspect cu ochelari de soare, să tragă noaptea în cei doi prin geamul maşinii, şi apoi să fugă şi să tragă din nou cu precizie în urmăritor?, a precizat Libiu Mateescu, corepondent Jurnalul Naţional.
Mateescu a mai precizat că ?modul de operare a fost al unui profesionist, autorul a avut la dispoziţie un pistol dotat cu un recuperator de cartuşe, criminalul şi-a recuperat cartuşele, ştia ce face, se vedea că este profesionist?.
Victor Ponta consideră de asemenea că Serghei Gorbunov, suspectul din cazul jafului de la Braşov, nu este cel care a comis această faptă.
?Prima variantă este că acest domn Gorbunov nu este autorul crimei de la Braşov, dacă nu se întâmpla asta probabil că stătea şi acum la sală şi se antrena?, a spus Victor Ponta.
Acesta a subliniat faptul că, datorită acestui caz, ?am nimerit, poate din întâmplare în faţa unui puroi îngrozitor, vis-a-vis de punerea în libertate a unui criminal periculos. În momentul acesta, în România, probabil că sunt sute de criminali liberi, pe stradă, care nu au ghinionul lui Gorbunov?, a mai spus Victor Ponta.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close