Antena 3 CNN Actualitate Noul şef al CSM, Oana Hăineală, acuzată de violenţă de un judecător

Noul şef al CSM, Oana Hăineală, acuzată de violenţă de un judecător

Noul şef al CSM, Oana Hăineală, acuzată de violenţă de un judecător
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Ian 2013   •   19:13

Noul preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Oana Hăineală, este o persoană cu apucături violente, în viaţa profesională, atunci când nu are argumente, susţine judecătorul Alexandru Şerban, membru ales în CSM şi coleg al lui Hăineală.

"NU consider ca dna Haineala e potrivita, pentru cine nu a inteles din prima. Dna Haineala e genul care, cand a ramas fara argumente, a dat cu pumnul, la propriu, in masa, la sedinta plenului. Chiar tin minte ce s-a atacat atunci Cristi Danilet...", scrie judecătorul Şerban pe Facebook, potrivit jurnalul.ro.

Întrebat de o utilizatoare ce anume a făcut nepotrivit Oana Hăineală, judecătorul Alexandru Şerban îi răspunde: "Concret, a respins in CSM, alaturi de dna Ghica orice opinie contrara celei proprii, a fixat sedintele de plen cand stia ca lipsesc unii colegi, pt a isi asigura un anumit rezultat al votului. A manifestat o totala lipsa de transparenta, sistand publicarea documentelor anexate ordinii de zi a plenului sau sectiei. Este, prin excelenta, omul lipsei de dialog". 

Se pare că modul în care se comportă Oana Hăineală este unul dintre principalele motive care i-au atras critici şi antipatii. Un al doilea motiv îl reprezintă activitatea sa de anul trecut, când a ocupat poziţia nr. 2 în CSM, în calitate de vicepreşedinte.




×
Subiecte în articol: Oana Haineala
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close