Antena 3 CNN Actualitate Noul site Antena3.ro, variantă modificată la cererea cititorilor

Noul site Antena3.ro, variantă modificată la cererea cititorilor

Noul site Antena3.ro, variantă modificată la cererea cititorilor
11 Sep 2008   •   21:01

După ce am lansat versiunea beta a noului site Antena3.ro, cititorii noştri au trimis sute de comentarii sugerând o serie de schimbări pentru site. Printre nemulţumiri s-au enumerat existenţa meniului de navigare dinamic ce grupa cele mai importante ştiri ale zilei, lipsa înregistrărilor emisiunilor Antena 3 trecerea bruscă la un nou layout. În urma mesajelor primite de la cititori, ne-am conformat şi am regândit site-ul.

Pentru că una dintre nemulţumiri era că site-ul nou este mai greu de citit decât cel vechi, subiectele zilei le-am afişat asemănător cu cele din structura veche, renunţând astfel la meniul dinamic. Totodată, secţiunile de înregistrări sunt acum vizibile pe bara de sus a site-ului, sub meniul categoriilor de ştiri.

Va fi prezentă în continuare o a doua ştire principală, precum şi meniul cu ultimele ştiri ale zilei. Veţi putea găsi aici cele mai noi informaţii şi ora la care acestea au fost postate. Dincolo de schimbarea de design, ne propunem să vă oferim în continuare, ştiri şi materiale din toate domeniile de activitate. Vom fi acelaşi portal de news, sperăm mai prompţi şi mai apropiaţi de ceea ce voi doriţi să găsiţi aici.

Am păstrat aceleaşi categorii, dar le-am structurat altfel. Puteţi acum să vedeţi mult mai multe materiale din aceeaşi categorie, fie în meniul principal, fie în pagina specifică fiecărei categorii. Aici veţi regăsi şi un top al celor mai citite şi comentate ştiri din categorie. În plus, puteţi vota ştirile. Vom încerca să prindem cât mai multe steluţe, adică un calificativ excelent! Cât priveşte meniul de căutare, sperăm ca de acum să puteţi găsi mai uşor orice ştire de pe noul site Antena3.ro.

În rest, veţi regăsi secţiunile de sport şi vedete, informaţiile utilitare ale zilei, programul televiziunii Antena 3 şi, în general, toate informaţiile pe care eraţi obişnuiţi să le găsiţi până acum aici. Sperăm ca schimbarea să fie de bun augur şi pe placul vostru. Aşteptăm deci opiniiile şi comentariile voastre după ce veţi începe să navigaţi pe www.antena3.ro .

Cei care au creat noua faţă a site-ului Antena3.ro sunt băieţii de la Webright Media, cărora le mulţumim pe această cale.

Vezi aici cum arată noul site Antena3.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close