Antena 3 CNN Actualitate Numărul păgubiţilor de la Credit Europe Bank Braşov a ajuns la 25

Numărul păgubiţilor de la Credit Europe Bank Braşov a ajuns la 25

Numărul păgubiţilor de la Credit Europe Bank Braşov a ajuns la 25
13 Aug 2010   •   15:04

Încă două persoane au anunţat astăzi la OPC Braşov că au rămas fără bani în conturi. Numărul păgubiţilor Credit Europe Bank a ajuns astfel la 25. O parte dintre ei şi-au primit deja banii înapoi de la bancă. Judecătorii vor decide vineri dacă directorul de operaţiuni al băncii va fi arestat pentru 29 de zile, după ce joi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Numărul păgubiţilor Credit Europe Bank din Braşov a ajuns la 25. Când au venit la bancă să îşi verifice conturile, mulţi au constatat fie că nu mai aveau toţi banii, fie că ani la rând au primit extrase de cont false.

Banca a început să restituie clienţilor păgubiţi banii. Între timp, tot mai mulţi oameni speriaţi de perspectiva pierderii banilor vin la bancă să îşi verifice conturile.

Directorul de operaţiuni al sucursalei Credit Europe Bank din Braşov a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de fraudă. Judecătorii vor decide vineri dacă va fi arestat pentru 29 de zile. Alţi doi angajaţi sunt cercetaţi pentru că ar fi sustras sume din conturile unor clienţi.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: credit
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close