Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici: "Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenită''. Ce arată cifra destinului artistei

Numerologul Mihai Voropchievici: "Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenită''. Ce arată cifra destinului artistei

Numerologul Mihai Voropchievici: "Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenită''. Ce arată cifra destinului artistei
16 Mar 2017   •   11:48

Numerologul Mihai Voropchievici sustine ca moartea Ilenei Ciuculescu putea fi prevenita.

Mihai Voropchievici a fost invitat in emisiunea WOWbiz de la Kanal D, unde a vorbit despre cifra destinului Ilenei Ciuculete. scrie kfetele.ro.

"Ar fi bine ca fiecare om sa-si cunoasca secretele din datele de nastere. Acolo sunt niste cifre, responsabile cu starea de sanatate  si cu tot ce inseamna dezvoltarea unor boli sau altor boli.

Sunt mici secrete. Daca ziua de nastere iti da din prima un semnal, este numarul cheie al vietii. El si cu numarul de destin, adica totalitatea zilei, a lunii si a anului, cifra cu cifra, redusa la una singura, daca ai stii si partea aceea, exact cum e codul numeric...

Ileana avea in schimb o atentionare. Ea trebuia periodic sa-si faca niste controale medicale. Si sunt foarte multi in situatia asta. Este curios pentru ca cifra 1 de destin, pe cat este de puternica, pe cat este de zglobie, de exploziva, pe atat este de neglijenta cu starea ei de sanatate.

 Eu va spun spun pe propria piele ca si eu neglijez. Cei care au probleme astea, trebuie sa mearga la medic. Sunt boli care actioneaza insidios, greu de depistat si greu de tratat. Pentru ea ar fi fost recomandat. Avea o cifra de 4. In functie de multitudinea cifrei de 4, pe atat e starea de sanatate. Dar ea avea 20, cifra de nastere, iar aceste persoane au prin excelenta un organism mai sensibil, mai usor predispus.

De unde apare problema neplacuta si imbolnavirea ficatului? De la oboseala in exces. Am vazut oameni bolnavi de ciroza care nu au fumat si nu au baut in viata lor. Si cu asta tragem linie", a povestit numerologul.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close