Antena 3 CNN Actualitate Nuţu Cămătaru - eliberat prin înlăturarea unor probe din dosar de către judecător

Nuţu Cămătaru - eliberat prin înlăturarea unor probe din dosar de către judecător

Nuţu Cămătaru - eliberat prin înlăturarea unor probe din dosar de către judecător
09 Iul 2008   •   19:26

Procurorii îl acuză pe judecătorul care a decis eliberarea condiţionată a lui Nuţu Cămătaru că a înlăturat probe importante din dosar. Ei spun că unele dintre ele - mai multe înregistrări telefonice - dovedesc că temutul interlop şi-a continuat nestingherit activitatea infracţională chiar şi după gratii. Procurorii au pus mâna pe o serie de convorbiri pe care Nuţu Cămătaru le-ar fi avut în perioada noiembrie-decembrie 2007, din penitenciarul Jilava.

Din ele se vede cum îşi coordona la fel de eficient ?afacerile? şi după gratii. Potrivit procurorilor, cămătăriile, şantajele şi ameninţările erau la ordinea zilei. Mai ales când persoanele pe care le împrumuta cu bani nu îşi plăteau la timp datoria. Interceptările telefonice au fost autorizate de judecător.

Potrivit interceptărilor depuse la dosar, toţi banii pe care îi făcea Nuţu din puşcărie urmau să ajungă la soţia sa, Lidia Balint. Tot într-o convorbire telefonică, acesta i se plângea soţului că nu şi-a primit datoria la timp.

AFACERILE DE DINCOLO DE GRATII:


Sunt deja de notorietate numeroasele activităţi infracţionale de care este acuzat Nuţu Cămătaru. El are un dosar penal pe rolul Tribunalului Bucureşti în care este acuzat de proxenetism şi trafic de carne vie. Odată ajunşi în faţa instanţei, ceilalţi inculpaţi din dosar s-au întors împotriva lui. Susţin acum că se tem pentru viaţa lor.

Parchetul a făcut recurs la decizia de liberare condiţionată. Convorbirile telefonice sunt doar o parte dintre motivele pentru care cer ca Nuţu Cămătaru să nu fie eliberat înainte de termen.

Observator

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close