Antena 3 CNN Actualitate Nuţu Cămătaru rămâne după gratii. Cererea de eliberare condiţionată a fost respinsă

Nuţu Cămătaru rămâne după gratii. Cererea de eliberare condiţionată a fost respinsă

Nuţu Cămătaru rămâne după gratii. Cererea de eliberare condiţionată a fost respinsă
24 Apr 2008   •   16:38

Comisia de eliberare condiţionată de la Penitenciarul bucureştean Jilava a respins, joi, cu unanimitate de voturi, cererea de eliberare condiţionată formulată de Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru. Acesta va putea formula o nouă cerere în acest sens după încă opt luni. Totodată el poate contesta decizia Comisiei la Judecătoria sectorului 4 din Capitală, iar în cazul unei decizii nefavorabile, el poate face recurs în faţa Tribunalului Bucureşti.

Nuţu Cămătaru execută o pedeapsă de 6 ani într-un dosar de tâlharie, alături de fratele său, dar şi de mama lor. El mai este cercetat în alte două dosare, în care apare ca lider al unor grupări de crimă organizată. Scandalul legat de clanul Cămătarilor a izbucnit în 2004.

Descinderile în cartierul Ferentari au zguduit atât lumea mondenă cât şi pe cea politică. Mai multe persoane publice s-au ales cu acuzaţii că au beneficiat de favoruri din partea lui Nuţu şi Sile Cămătaru. Adrian Copilul Minune, Vali Vijelie, Dan Armeanca, fotbaliştii Marian Aliuţă sau Sabin Ilie, multimiliardarul Irinel Columbeanu sau Gigi Becali au fost toţi pomeniţi de Cămătari.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close