Antena 3 CNN Actualitate O asociație de procurori spune că la percheziții a fost găsit un corp carbonizat! „Vecinii au observat si au putut simți miros de fum, dar au crezut că e de la treburi casnice”

O asociație de procurori spune că la percheziții a fost găsit un corp carbonizat! „Vecinii au observat si au putut simți miros de fum, dar au crezut că e de la treburi casnice”

O asociație de procurori spune că la percheziții a fost găsit un corp carbonizat! „Vecinii au observat si au putut simți miros de fum, dar au crezut că e de la treburi casnice”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    27 Iul 2019   •   15:33

Asociația „Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” (AMASP) susține, într-un comunicat în care prezintă o cronologie a acțiunilor anchetatorilor în cazul fetei dispărute la Caracal, așa „cum a fost ea constatată de colegii procurori”, că la perchezițiile efectuate la locuința suspectului a fost găsit un corp carbonizat.

„S-a stabilit că joi, în jurul orei 13.00 vecinii au observat si au putut simți miros de fum, dar au crezut ca e de la treburi casnice iar cu ocazia percheziției un corp a fost găsit carbonizat ”, se spune în comunicat.

Asociația mai susține că, din datele cunoscute de procurori, „niciun vecin al suspectului nu a sunat la 112 pentru că ar fi auzit țipete” și că „victima nu a dat informații la 112 despre vreun service, ci doar a spus ca vede un copac, un gard roșu, un brad, câinii si un autoturism”.

Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru trafic de organe. Nenorocitul ăsta a fost cărăuș. L-au pus în față că nu îl ajută mintea”

Citiți și:

Mama Alexandrei Măceșanu, primele declarații: „Inima îmi spune că trăiește” - VIDEO

Cerere-bombă după haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvăluiri șocante: „Alexandra a sunat la ora 11. Poliția abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sânge rece”

 

×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close