Antena 3 Actualitate O batrână a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită de cioburile unei chiuvete aruncate de la etaj (VIDEO)

O batrână a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită de cioburile unei chiuvete aruncate de la etaj (VIDEO)

23 Mai 2010   •   12:52
O batrână a fost la un pas de moarte după ce a fost lovită de cioburile unei chiuvete aruncate de la etaj (VIDEO)
Sursa foto: cioburi

O bătrână din Bacău a fost la un pas de a-şi pierde viaţa din cauza unei persoane iresponsabile. Femeia a fost lovită în cap de cioburile unei chiuvete aruncate dintr-un apartament. Obiectul sanitar ar fi trebuit să ajungă în ghena de la parter, dar s-a lovit de un zid de beton şi s-a făcut cioburi. Bătrâna s-a ales cu capul spart, dar acum se află în afara oricărui pericol.

Bătrâna trecea pe lângă ghena unui bloc când a fost lovit de bucăţi dintr-o chiuvetă aruncată de la etaj..

Din fericire ciobul care a lovit-o pe femeie nu era foarte mare, iar umbrela a amortizat lovitura aşa că bătrâna s-a ales doar cu o plagă la nivelul capului, iar viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Poliţiştii au deschis însă o anchetă pentru a afla identitatea persoanei care a aruncat chiuveta.

Cercetările vor continua în zilele următoare. Dacă va fi găsit, cel care a aruncat chiuveta se va alege cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.Antena 3
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close