Antena 3 CNN Actualitate O bătrână a găsit o borsetă cu 5.000 de euro şi a înapoiat-o proprietarului (VIDEO)

O bătrână a găsit o borsetă cu 5.000 de euro şi a înapoiat-o proprietarului (VIDEO)

O bătrână a găsit o borsetă cu 5.000 de euro şi a înapoiat-o proprietarului (VIDEO)
Sursa foto: borseta
28 Apr 2009   •   21:52

O bătrână de 80 de ani din Mureş a găsit pe stradă o borsetă cu 5.000 de euro. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, care ar fi păstrat-o, femeia a sunat la poliţie şi nu s-a lăsat până n-a dat banii înapoi.

?Cum să-i ţin? Doar nu i-am muncit!? a fost reacţia femeii care a găsit banii. Pare să fie motto-ul omului demn şi cinstit. Ce-i drept, bătrâna nici n-avea idee, la început, ce se ascundea în borseta abandonată pe mijlocul străzii.

?Am gândit că e o mâţă moartă. Le-am luat în băţ, pentru că mi-a fost frică să nu fie vreo bombă, să mor? a povestit aceasta. A agăţat borseta de gard şi şi-a amintit mai târziu de ea. Când a deschis-o a găsit o grămadă de bani.

Fiica bătrânei a sunat la poliţie. Printre bani erau şi nişte acte, aşa că proprietarul banilor a fost găsit imediat.

Bărbatul se ducea spre târgul de maşini şi s-a oprit să analizeze un radar fix. Chiar în faţa porţii femeii. Nici nu a observat când i-au căzut banii. Oricum, păgubosul este convins că bătrâna cu un simţ civic deosebit nu i-a găsit banii din întâmplare. În vara anului trecut, a găsit la rândul său, o sumă mare de bani, pe care i-a returnat proprietarului.



Observator

×
Subiecte în articol: batrana
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close