Antena 3 CNN Actualitate O bătrână din Bucureşti a ajuns să fie scoasă în stradă la 81 de ani

O bătrână din Bucureşti a ajuns să fie scoasă în stradă la 81 de ani

O bătrână din Bucureşti a ajuns să fie scoasă în stradă la 81 de ani
de S.T.    |    08 Feb 2015   •   11:10

O bătrână din Bucureşti a ajuns să fie scoasă în stradă la 81 de ani, după ce şi-a pierdut în justiţie apartamentul cumpărat în baza legii 112. Instanţa a stabilit că au fost cumpărători de rea credinţă toţi locatarii aflaţi în imobilul revendicat de moştenitori.

Femeia şi-a pierdut casa şi are şi datorie la actualul proprietar, pentru că nu a eliberat locuinţa.

După 10 ani de procese cu actualul proprietar, Hermina Iliescu s-a luptat şi cu statul în justiţie dar a avut de suferit din cauza menţiunii "cumpărător de rea credinţă". Nu poate beneficia de despăgubiri la valoarea actualizată.

Bătrâna locuieşte acum în condiţii greu de imaginat, în acelaşi imobil, în singurul apartament care nu a fost retrocedat, prin bunăvoinţa unor foşti vecini care s-au mutat în Germania. Nu are caldură şi trăieşte printre cutiile şi sacii în care şi-a pus toate lucrurile care i-au mai rămas.

Mai mult, bătrâna se plânge că ar fi fost şicanată de un bărbat care se ocupa de executarea silită în numele proprietarului, şi care, de asemenea, a cumpărat o parte din imobil.

Hermina Iliescu are poprire pe pensie 400 de lei în fiecare lună pentru că nu a evacuat casa la timp. Are de plătit 12.000 de euro, bani pentru care încă se mai judecă cu cel care a revendicat imobilul.

Disperată, bătrâna face apel la parlamentari să facă ceva pentru oamenii care au căzut victime.

Dacă aveţi probleme cu retrocedarea unui imobil sau a unui teren, vă invităm să vă scrieţi cât mai clar povestea şi să lasaţi un contact la adresa de mail retrocedari@antena3.ro. Veţi fi contactaţi în cel mai scurt timp de un jurnalist Antena 3 şi veţi avea şansa să fiţi reprezentaţi în justiţie de un avocat al FACIAS. 

×
Subiecte în articol: retrocedari
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close