Antena 3 CNN Actualitate O bătrână din Ploieşti a fost izbită în plin de o maşină (VIDEO)

O bătrână din Ploieşti a fost izbită în plin de o maşină (VIDEO)

O bătrână din Ploieşti a fost izbită în plin de o maşină <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Mar 2008   •   22:09

O femeie de 77 de ani din Ploieşti a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o maşină. Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii poliţiştilor, care au surprins accidentul pe aparatul radar. Potrivit poliţiştilor, femeia traversa printr-un loc nepermis, iar taximetristul nu a mai reuşit să o evite. În urma impactului, victima a căzut pe o mână şi s-a ales cu o fractură. A fost transportată la spital, iar după câteva ore a fost externată.

LOVITĂ ÎN PLIN:

Imaginile surprinse de radar îţi taie respiraţia: bătrâna nu mai are răbdare să mai ajungă până la trecerea de pietoni şi se aventurează printre maşini. Nu se mai uită în stânga sau în dreapta şi grăbeşte pasul. Un taximetru apare însă ca din senin şi, deşi şoferul încearcă să frâneze, este prea târziu. Femeia este aruncată, se răsuceşte în aer şi cade la câţiva centimetri de roţile maşinii. Taximetristul coboară disperat din maşină să vadă în ce stare este femeia.

Bătrâna a scăpat doar cu fractura de la mână. Culmea, femeia şi-a rupt mâna când a căzut, după impact. I-a venit greu să creadă ce i s-a întâmplat când a văzut imaginile înregistrate de radarul poliţiei.

Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close