Antena 3 CNN Actualitate O bătrână scapă în ultima clipă din fața trenului, în Gara Dolhasca

O bătrână scapă în ultima clipă din fața trenului, în Gara Dolhasca

Imagini cu profund impact emoțional au fost filmate în Gara Dolhasca din județul Suceava. O femeie în vârstă coboară dintr-un tren de călători și scapă în ultima secundă să fie lovită de un tren de marfă.

O bătrână scapă în ultima clipă din fața trenului, în Gara Dolhasca
Sursa foto: captură Youtube
de Gabriel Dano    |    13 Ian 2022   •   22:11

Într-un moment de neatenție, bătrâna nu vede că o garnitură de tren vine cu viteză pe sensul dinspre Liteni. Prezența de spirit a mecanicului locomotivei o salvează pe femeie de la o moartă violentă. Acesta anticipează riscul și activează semnalele sonore.

E momentul în care femeia vede în sfârșit locomotiva că vine spre ea, încearcă să mărească pasul și reușeste să treacă la limită prin fața locomotivei. Când realizează cumpăna prin care a trecut își face cruce și îi mulțumește Celui de Sus.

”Astăzi, mecanicul de locomotivă de pe DA 168 a CFR Infrastructură a salvat o viață! Felicitări pentru atenție și pentru vigilență!! Vă rog, aveți grijă de dumneavoastră! Asigurați-vă la traversarea căilor ferate!”, este mesajul transmis de Mihai Tudosă, un pasionat feroviar care a postat aceste imagini, în scop preventiv și pentru a atrage atenția cu privire la cât de importantă este asigurarea la trecerea căii ferate.

 

×
Subiecte în articol: tren
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close