Antena 3 CNN Actualitate O Capitală pudică. Sex-shop-urile vor fi mutate la periferie

O Capitală pudică. Sex-shop-urile vor fi mutate la periferie

O Capitală pudică. Sex-shop-urile vor fi mutate la periferie
01 Oct 2008   •   11:39

Sex-shop-urile vor dispărea din centrul Capitalei, pe motiv că îi strică imaginea. Propunerea consilierului PD-L, Mihai Atănăsoaie, de a muta magazinele pentru adulţi din centrul Bucureştiului la periferie, a fost aprobată.
Propunerea a fost votată de consilierii generali ai Bucureştiului imediat după prezentarea proiectului de înfiinţare a Asociaţiei pentru promovarea şi dezvoltarea turismului în Bucureşti. Mihai Atănăsoaie a folosit ca argument pentru aprobarea propunerii de mutare a sex-shop-urilor următoarea replică:"nu suntem în Thailanda pentru a promova sexul".
Se pare că argumentul a fost destul de convingător, chiar şi pentru primarul Sorin Oprescu. Consilierii au aprobat în unanimitate mutarea magazinelor detinate adulţilor, informează "Cotidianul". Atănăsoaie a declarat că unul dintre motivele pentru care magazinele vor fi mutate este ca tinerii să nu mai aibă acces la ele. În plus, potrivit consilierului PD-L, nici adulţii nu vor mai fi atât de tentaţi să intre în astfel de magazine.
Pe de cealaltă parte, reprezentanţii magazinelor pentru adulţi sunt indignaţi de schimbarea care urmează să se facă. "Mi se pare o prostie. Consider că este o limitare a intereselor pe care le au cetăţenii." a declarat Dragoş Enea, reprezentantul unui sex-shop din centrul Capitalei, pentru "Cotidianul".
Asociaţia pentru promovarea şi dezvoltarea turismului în Bucureşti se va ocupa de organizarea activităţilor de marketing al turismului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close