Antena 3 Actualitate O centrală termică a explodat la un cămin de nefamilişti din Curtea de Argeş

O centrală termică a explodat la un cămin de nefamilişti din Curtea de Argeş

08 Feb 2008   •   07:45
O centrală termică a explodat la un cămin de nefamilişti din Curtea de Argeş

O centrală termică dintr-o garsonieră de nefamilişti a Fabricii de Confecţii din Curtea de Argeş a explodat vineri dimineaţă. Se pare că explozia a fost provocată de o scurgere de gaze. Două femei care se aflau în imobil au fost rănite, iar opt apartamente au fost afectate de suflul exploziei.

Garsoniera a fost afectată, uşa a fost dislocată şi geamurile sparte, dar s-ar putea locui din nou acolo, structura de rezistenţă nefiind afectată.

Echipele de intervenţie au sosit la faţa locului, iar poliţia a demarat o anchetă.

Cu o zi în urmă, a fost instalată o centrală de apartament în camera de cămin unde s-a produs incidentul, iar poliţia verifică dacă cei care au montat centrala au avut autorizaţie.

Femeia rănită, care locuia în locuinţa afectată de explozie, a suferit arsuri superficiale pe cap şi membre, a fost transportată la spitalul din Curtea de Argeş şi este în afara oricărui pericol. Arsuri uşoare a suferit şi fiica femeii, aflată în momentul exploziei într-o altă încăpere.

Autorităţile vor suporta reparaţia celor opt apartamente din imobilul afectat de suflul exploziei.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close