Antena 3 CNN Actualitate O chelneriţă şi un vânător audiaţi în cazul Elodia

O chelneriţă şi un vânător audiaţi în cazul Elodia

O chelneriţă şi un vânător audiaţi în cazul Elodia
07 Noi 2007   •   07:35

Anchetatorii cazului privind dispariţia avocatei Elodia Ghinescu au fost marţi la Piteşti, unde au făcut noi audieri. Surse judiciare au precizat pentru "Jurnalul Naţional" că au apărut noi martori. Este vorba despre persoane care au asistat la o discuţie purtată în Restaurantul Stejarul din comuna Albota, în timpul căreia poliţistul Cristian Cioacă, suspectat că şi-ar fi omorât soţia, ar fi făcut afirmaţii compromiţătoare. El a fost auzit de o chelneriţă, care a fost audiată marţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. "Nu or s-o găsească niciodată!", a confirmat chelneriţa că ar fi spus Cristian Cioacă. Ea a spus însă anchetatorilor că nu a auzit rostit nici numele Elodiei, nici cuvântul cadavru.

"Nu e reală povestea. Discuţia a avut loc în urmă cu aproape o lună de zile. Ne-am dus în acel restaurant în urmă cu aproape o lună de zile, după o audiere. Eram cinci persoane la masă. Nu-mi amintesc ca domnul Cioacă, clientul meu, să fi spus aşa ceva", ne-a declarat avocatul Florian Sorescu.

Surse judiciare au confirmat pentru ziariştii de la "Jurnalul Naţional" că va fi audiat şi vânătorul care a descoperit în râpa din apropierea Râşnovului un cuţit asemănător cu cel dispărut din casa familiei Cioacă ? Ghinescu, despre care bona, reaudiată, a afirmat că este "identic" cu cel dispărut.

Obiectul a fost trimis spre expertizare la Institutul Criminalistic din cadrul IGP, pentru a vedea dacă pe el se găsesc urme din sângele Elodiei. Rezultatele expertizei ar putea fi gata cel mai devreme la sfârşitul acestei săptămâni, spun sursele citate.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN JURNALUL NAŢIONAL

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close