Antena 3 CNN Actualitate O cisternă cu 27 de tone de kerosen s-a răsturnat pe DN7. Pericol de explozie

O cisternă cu 27 de tone de kerosen s-a răsturnat pe DN7. Pericol de explozie

O cisternă cu 27 de tone de kerosen s-a răsturnat pe DN7. Pericol de explozie
04 Feb 2008   •   07:33
Traficul a fost blocat pentru câteva ore pe DN7, la kilometrul 58, în dreptul localităţii dâmboviţene Costeştii din Deal.O cisternă încărcată cu 27 de tone de kerosen s-a răsturnat pe şosea, luni dimineaţă, existând riscul producerii unei explozii. Pompierii au acţionat imediat cu spumă şi apă atât pe recipientul în care se afla kerosenul, precum şi pe combustibilul scurs din el pe şosea, pentru neutralizarea acestuia.

Ca măsură de siguranţă, autorităţile au decis evacuarea mai multor case. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, conducătorul auto al cisternei s-a angajat "imprudent" în depăşirea unui autovehicul Ford Transit, pe care l-a acroşat, după care s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, duba a suferit avarii uşoare, dar şoferul cisternei a fost rănit şi a fost transportat cu ambulanţa la un spital din Bucureşti, fiind totuşi înafara oricărui pericol. Însoţitorul şoferului cisternei nu a fost rănit. Cisterna se îndrepta spre Bucureşti, din direcţia Târgovişte.

Echipajele Poliţiei Rutiere au au blocat traficul rutier în zonă şi l-au deviat pe DN71 Bucureşti - Târgovişte, pe DN 72 Găeşti - Târgovişte şi pe DJ Târgovişte ? Produleşti. Pompierii militari vor supraveghea zona şi după ce cisterna va fi repusă pe roţi şi luată de la locul accidentului cu o macara.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close