Antena 3 CNN Actualitate O craioveancă i-a scos certificat de handicap soacrei şi a încasat banii acesteia

O craioveancă i-a scos certificat de handicap soacrei şi a încasat banii acesteia

O craioveancă i-a scos certificat de handicap soacrei şi a încasat banii acesteia
18 Aug 2008   •   22:22

Handicapul a ajuns o meserie - una din care escrocii au început să scoată bani. O femeie din Craiova a reuşit să-i scoată certificat de handicap soacrei şi să încaseze banii. Nu de bună voie, susţine bătrâna, ci după ce a sedat-o cu un pumn de pastile. Tot ea a şi trădat-o, după ce s-au certat. Femeia recunoaşte că nu a avut niciodată o relaţie extraordinară cu nora ei, însă nu se aştepta ca aceasta să o scoată nebună cu acte în regulă.

Când a aflat de mica afacere, femeia şi-a denunţat nora. "Aş dori ca aceşti bani să fie restituiţi statului român, inclusiv dobânda la zi", spunea Ioana Surtea. Nora femeii recunoaşte că a luat banii, însă susţine sus şi tare că soacra este nebună. "Soacra mea este bolnavă, are certificat nerevizuibil. A fost îngrijită toată această perioadă de soţul meu şi de mine", susţine Leontina Surtea, doctor de profesie.



De cele mai multe ori, banii care veneau prin mandat poştal erau ridicaţi de mama doctoriţei. Cum era de aşteptat, femeia susţine, că are o cuscră nebună. Procurorii au demarat deja cercetările. Până se va stabili cine are dreptate, plata ajutorului de handicap a fost sistată.

Observator

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close