Antena 3 CNN Actualitate O cunoscută bloggeriță de modă din România s-a sinucis. Raluca Roșu s-a aruncat în gol de la etajul șase

O cunoscută bloggeriță de modă din România s-a sinucis. Raluca Roșu s-a aruncat în gol de la etajul șase

O cunoscută bloggeriță de modă din România s-a sinucis. Raluca Roșu s-a aruncat în gol de la etajul șase
24 Mai 2018   •   11:08

Bloggerița Raluca Roșu a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului său. 

Raluca Roșu a fost găsită cu corpul zdrobit de caldarâmul din fața blocului ei. Polițiștii Secției 6 au fost anunțați că în curtea unui imobil de pe strada Tunari se află o femeie inconștientă. Ea a fost transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Floreasca, însă medicii nu au mai putut s-o salveze.

Polișiștii au stabilit că Raluca Roșu s-a aruncat de la etajul 6 al apartamentului său. În noaptea în care s-a produs nenorocirea ea se mai afla în casă cu o prietenă. A rugat-o să coboare până la magazin pentru cumpărături, iar în momentul în care a rămas singură s-a aruncat în gol.

Stilista era absolventă a Facultății de Filosofie, Universitatea din București, și studiase la New York cu o bursă – teorie psihanalitică. În paralel avea și un site de stil și modă, premiat de mai multe platforme media ca fiind unul din cele mai ”inovatoare proiecte de stil personal din Estul Creativ”.

În urma anchetei care a urmat, polițiștii au aflat că tânăra de 28 de ani care dădea tonul în modă avea probleme psihice grave. Aceasta fusese internată de mai multe ori la Spitalul Obregia și la Spitalul de Psihiatrie Săpunari, din județul Călărași, iar la momentul tragediei aceasta s-ar fi aflat sub tratament, în condițiile în care suferea de o depresie puternică. În aceste condiții, ipoteza principală a oamenilor legii este sinuciderea. Raluca Roșu nu a lăsat, însă, niciun bilet prin care să-și justifice gestul, scrie spynews.ro.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close