Antena 3 CNN Actualitate O familie de cetăţeni germani a dispărut fără urmă în România (VIDEO)

O familie de cetăţeni germani a dispărut fără urmă în România (VIDEO)

O familie de cetăţeni germani a dispărut fără urmă în România <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Ian 2008   •   22:49

O familie de cetăţeni germani a dispărut fără urmă în România. Tatăl, mama şi fiul lor de 16 ani au venit să-şi petreacă vacanţa la rudele din Timişoara. Apoi au plecat în excursie la mănăstiri. De atunci, nu se mai ştie nimic. Familia Keller a venit în România la jumătatea lunii noiembrie. Ioan, Maria şi fiul lor de 16 ani, Dennis, îşi făceau vacanţa aici. Fiica lor a rămas în Germania.

Cei trei urmau să ajungă în Deva, Braşov, Galaţi şi în zona Maramureşului. De pe 29 noiembrie, rudele din România nu au mai ştiut nimic de ei. Atunci au primit de la Maria Keller ultimul telefon. Spunea că se află în Braşov. După aceea, nicio veste.

DISPĂRUŢI ÎN ROMÂNIA:  

În Germania, rudele sunt şi mai îngrijorate. Ioan Keller trebuia să stea în România doar trei săptămâni, iar apoi să se întoarcă la serviciu. Fratele lui a vorbit cu el vorbit la telefon pe 11 decembrie, ca să-i spună că trebuie să se întoarcă neapărat. De atunci, nu mai ştie nimic de el.

Fiica lui Ioan Keller a primit însă un mesaj ciudat, în ajun de Crăciun. Pe 24 decembrie, tatăl ei o anunţa scurt: ?nu-ţi fă griji, când vin înapoi o să te caut?.

Tot rudele din Germania au aflat că Ioan Keller a sunat ulterior la serviciu să-şi prelungească concediul. Pe 1 ianuarie trebuia să fie însă în Gemania. Nu a venit, aşa că au intrat şi ei în panică şi au anunţat poliţia locală. Acum, cei trei cetăţeni germani de origine română sunt căutaţi şi în România şi în Germania.

Ioan Kelller are 45 de ani, 1.88 înălţime, este grizonat şi tuns scurt. Soţia lui, Keller Maria, are 43 de ani, 1.64 înălţime şi constituţie slabă. Dennis, copilul lor, are 16 ani, 1.75 înălţime, este slab şi are ochi căprui.

Sunt plecaţi prin ţară cu o maşină de culoare albastră. Dacă aveţi informaţii despre ei, vă rugăm să anunţaţi poliţia sau să sunaţi la redacţie. Telefon 021.20.30.118

Observator

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close