Antena 3 CNN Actualitate O femeie de 66 de ani a murit lovită de maşină, după ce a fost dezechilibrată de vânt

O femeie de 66 de ani a murit lovită de maşină, după ce a fost dezechilibrată de vânt

O femeie de 66 de ani a murit lovită de maşină, după ce a fost dezechilibrată de vânt
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Mai 2012   •   15:52

O femeie în vârstă de 66 de ani, care se deplasa pe marginea drumului, în localitatea ieşeană Chicerea, a murit, după ce a fost lovită de un autoturism, femeia pierzându-şi echilibrul din cauza rafalelor puternice de vânt, care i-au smuls umbrela din mână.
   
Femeia mergea, duminică, pe marginea drumului, iar la un moment dat o rafală puternică de vânt i-a smuls umbrela din mână, bătrâna pierzându-şi echilibrul, conform Mediafax.

"În zonă ploua şi era vânt puternic. Am fost chemaţi pentru a prelua victima, iar unii martori au povestit că femeia a scăpat umbrela din mână, apoi şi-a pierdut echilibrul şi a fost surprinsă de o maşină. Victima a fost proiectată în şanţ", a declarat Luminiţa Cuciuc, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.
   
În pofida eforturilor medicilor, femeia a murit la scurt timp după producerea accidentului.
   
Un alt accident s-a petrecut duminică, tot pe fondul vremii nefavorabile, în dreptul localităţii Războieni. O tânără de 22 de ani, care îşi luase permisul în urmă cu numai două luni, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit de un cap de pod de pe marginea drumului.
   
Autoturismul, marca Opel Zafira, s-a răsturnat, iar toţi cei şapte ocupanţi ai maşinii, printre care şi un copil de unsprezece luni, au fost răniţi. Pasagerii intenţionau să ajungă la biserică.
   
Potrivit poliţiştilor, tânăra nu a adaptat viteza la condiţiile de mers, pe fondul vântului puternic.
   
Trei dintre persoanele rănite sunt în stare gravă, iar ceilalţi patru pasageri ai maşinii au suferit răni uşoare. Cele şapte persoane au fost transportate cu ambulanţele la spital.
   
Poliţiştii au declanşat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii celor două accidente.

×
Subiecte în articol: femeie vant masina accident Iași
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close