Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Braşov îşi acuză soţul că l-a ajutat pe Cioacă să o îngroape pe Elodia

O femeie din Braşov îşi acuză soţul că l-a ajutat pe Cioacă să o îngroape pe Elodia

O femeie din Braşov îşi acuză soţul că l-a ajutat pe Cioacă să o îngroape pe Elodia
11 Iun 2008   •   19:33

Magda Ciumac, de 23 de ani, se ceartă de doi ani cu Anatolie. Bărbatul a deschis acţiune de divorţ, iar până la pronunţarea instanţei tânăra mămică a intrat într-un show mediatic în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu. Ea susţine că Anatolie, zis şi Tolea l-ar fi ajutat pe poliţistul Cioacă să o îngroape pe soţia sa Elodia. Acesta spune că, în luna noiembrie, a fost cu Anatolie, zis şi Tolea, într-un cimitir din Râşnov. Atunci a făcut legătura dintre dispariţia Elodiei, Tolea şi Cioacă.

Femeia nu a văzut ce e înăuntru dar e convinsă că Elodia Ghinescu a fost ucisă de Cristian Cioacă şi că Tolea ar fi fost părtaş la crimă. Declaraţia sa i-a adus o invitaţie la Parchetul General în calitate de martor. Soţul, aza-zisul complice, recunoaşte că a făcut o vizită la cimitirul din Râşnov, dar spune că ce a luat din cimintir nu are legătură cu Elodia. Tolea crede că soţiei îi place să apară la televizor.

Căutările în cazul dispariţiei avocatei continuă. Anchetatorii au desfăcut săptămâna trecută un cavou din Râşnov. Elodia Ghinescu a dispărut pe 29 august 2007. Ancheta a costat până acum peste 2,5 miliarde de lei.



Observator

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close