Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Cehia şi-a torturat copiii în numele religiei

O femeie din Cehia şi-a torturat copiii în numele religiei

O femeie din Cehia şi-a torturat copiii în numele religiei
21 Iun 2008   •   18:35

O cehoaică şi-a ţinut cei doi fii într-o cuşcă din pivniţa casei, timp de câteva luni şi i-a supus unor chinuri groaznice. Într-un ritual monstruos, copii au fost torturaţi, arşi cu ţigara şi biciuiţi cu o curea. La procesul de la Tribunalul din Brno, Karla Mauerova a plâns pe toată durata şedinţei. Femeia e adeptă a cultului Mişcarea Graalului şi şi-a închis cei doi băieţi, unul de şapte, iar celălalt în vârstă de nouă ani, într-o cuşcă din beciul casei, pentru a scoate scoată răul din ei.

Cei doi copii, Andrei şi Iacob, au fost ţinuţi în lanţuri şi supuşi la ritualuri barbare de către rudele mamei. Cu o cruzime fără margini, mătuşile copiilor au smuls bucăţi de carne din corpul lui Andrei şi le-au mâncat.

Teroarea din pivniţă a fost descoperită accidental după câteva luni, de un vecin. Acesta îşi cumpărase un sistem video pentru supravegherea bebeluşului său nou născut, însă, pe monitor, i-au apărut în mod surprinzător, imagini cu unul dintre băieţii maltrataţi în cuşca din subteran. Acesta a alertat poliţia, care a pus capăt torturilor.

Copiii au fost daţi în grija unui orfelinat. La proces, procurorii au spus că abuzul copiilor a fost coordonat de un lider al sectei, un bărbat supranumit ?Doctorul?, care le trimitea femeilor e-mailuri cu instrucţiuni. Cultul Mişcarea Graalului are peste 10.000 de adepţi în întreaga lume. Liderul cultului, Jiří Adam e acuzat că a ţinut în sclavie cinci pensionare, pe care le-a folosit la muncă silnică.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close