Antena 3 CNN Actualitate O femeie din judeţul Bistriţa a născut acasă

O femeie din judeţul Bistriţa a născut acasă

O femeie din localitatea Milaş, judeţul Bistriţa - Năsăud, a născut acasă, pentru că salvarea chemată să o ducă la spital nu a putut ajunge la ea, din cauza zăpezii de pe carosabil. Abia o a doua ambulanţă, de tip 4x4, a reuşit să ajungă, însă după patru ore. Femeia născuse între timp o fetiţă de trei kilograme.

O femeie din judeţul Bistriţa a născut acasă
16 Dec 2007   •   19:56

Femeia din Milaş a cerut o ambulanţă pentru a ajunge la spital, aproape de miezul nopţii. Maşina trimisă să o transporte la cea mai apropiată unitate spitalicească nu a mai putut înainta spre localitatea Milaş, din cauza zăpezii. În zonă ningea abundent şi, deşi ambulanţa era echipată de iarnă, nu a reuşit să treacă prin omăt. A fost chemată o a doua ambulanţă, tip 4x4, care a reuşit să ajungă, în cele din urmă, la casa femeii. A durat patru ore, timp în care femeia a născut.

Localitatea Milaş ar fi trebuit deszăpezită de societatea Lucrări Drumuri şi Poduri Bistriţa, care a câştigat licitaţia de deszăpezire pe drumul judeţean Teaca - Ocniţa - Milaş. Directorul instituţiei, Liviu Ciupe, susţine însă că nu ştie nimic despre incident şi că nu a fost anunţat despre probleme în judeţ. Societatea pe care o conduce a încheiat un contract în valoare de peste un milion de lei pentru asigurarea lucrărilor de deszăpezire în perioada 15 noiembrie - 15 martie.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close