Antena 3 Actualitate O femeie din Vaslui s-a dus la preotul Valentin după ce acesta i-a înmormântat bunicul. Când a văzut ce scoate din sertar, femeia mai să leșine: Cum să facă așa ceva?

O femeie din Vaslui s-a dus la preotul Valentin după ce acesta i-a înmormântat bunicul. Când a văzut ce scoate din sertar, femeia mai să leșine: Cum să facă așa ceva?

05 Feb 2019   •   00:42
O femeie din Vaslui s-a dus la preotul Valentin după ce acesta i-a înmormântat bunicul. Când a văzut ce scoate din sertar, femeia mai să leșine: Cum să facă așa ceva?

În judetul Vaslui, la fel ca în toatã tara, nu mai poti nici sã mori dacã nu ai niste bani pusi deoparte, pentru cã drumul spre groapã este pavat cu foarte multe cheltuieli, scrie cotidianul Vremea Nouă.

O femeie care locuieste în cartierul Delea din municipiul Vaslui, a rãmas surprisã dupã ce Valentin B., preotul care i-a înmormântat bunicul, i-a arãtat “nota de platã”. Doar pentru slujba de înmomântare, familia decedatului a fost nevoitã sã plãteascã 600 de lei. Citirea stâlpilor, pomenirea de dupã înmormântare, praznicul de 40 de zile, altã muncã a preotului, altã cheltuialã a celor îndoliati. În total, peste 1500 de lei, bani de pe urma cãrora familia decedatului nu a vãzut nici mãcar o chitantã. Preotul nu a tinut cont nici mãcar de faptul cã bãtrânul dus la groapã a muncit, în urmã cu mai multi ani, la ridicarea lãcasului de cult în care el slujeste acum. Enoriasii din cartierul Delea se plâng însã cã pãrintele B. ia cu douã mâini si de pe morti, dar si de pe cei vii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close