Antena 3 CNN Actualitate O femeie s-a sinucis după ce a fost audiată de DNA în dosarul pensiilor ilegale. Era acuzată că a dat mită un borcan de miere şi o sticlă de şampanie

O femeie s-a sinucis după ce a fost audiată de DNA în dosarul pensiilor ilegale. Era acuzată că a dat mită un borcan de miere şi o sticlă de şampanie

O femeie s-a sinucis după ce a fost audiată de DNA în dosarul pensiilor ilegale. Era acuzată că a dat mită un borcan de miere şi o sticlă de şampanie
de O.P.    |    15 Iul 2014   •   06:06

Dosarul pensiilor ilegale face încă o victimă. O femeie şi-a pus capăt zilelor după ce a fost audiată la DNA. Aceasta a fost acuzată că a dat mită un borcan de miere şi o şampanie pentru a obţine ilegal pensie.

Este al doilea caz de acest gen. În urmă cu mai puţin de două săptămâni, o altă femeie s-a sinucis după ce a fost audiată în dosar.

Acum o lună, procurorii DNA au făcut mai multe percheziţii la Serviciul de Expertiză Medicală. Anchetatorii au suspiciuni că pensiile de boală de la Casa de Pensii a judeţului Argeş s-ar fi dat ilegal.

De mai bine de 10 ani, femaia încasa de la stat pensie pe caz de boală.

Micile atenţii au adus-o însă în faţa procurorilor. Când a fost chemată la DNA şi a aflat că este cercetată  în dosarul pensiilor obţinute fraudulos, femeia de 54 de ani şi-a pus capăt zilelor.

Rudele sale spun că femeia a decis să-şi ia viaţa de frica închisorii. Astfel şi-a justificat gestul şi în biletul pe care l-a lăsat familiei.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, o altă femeie din judet s-a sinucis după ce a fost audiată din acelasi motiv.

×
Subiecte în articol: DNA
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close