Antena 3 CNN Actualitate O judecătoare, după ce Ludovic Orban a criticat CCR: „Realizezi că România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan”

O judecătoare, după ce Ludovic Orban a criticat CCR: „Realizezi că România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan”

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, preşedintele Secţiei a VI-a Civilă de la Tribunalul Bucureşti, îl critică pe Ludovic Orban după ce acesta a spus că CCR "conţine oameni care nici măcar nu ar trebui şi nu ar avea dreptul să judece astfel de sesizări”.

O judecătoare, după ce Ludovic Orban a criticat CCR: „Realizezi că România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan”
07 Mai 2020   •   21:05

„Realizezi ca România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan! Într-o democraţie, asemenea declaraţii trebuiau urmate, în secunda 1, de o demisie! Dar cum demisia tine de onoare, iar onoarea este ceva perimat, aştept ca aplaudacii să ii ţină isonul şi sa înfiereze cu mânie securisto-proletară judecatorii CCR!”, spune magistratul, potrivit Mediafax.

Judecătoarea menţionează şi demiterea de la şefia DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

„Şi pentru cei care se plâng ca demiterea fostului procuror şef DNA a reprezentat "întemnitarea" acestei unităţi de parchet, le reamintesc ca totul a început sa reintre în normal după pronuntarea deciziei nr.51, parcă, de aceeaşi înfierată CCR şi prin care unui serviciu de informatii i s-a spus ca este timpul sa nu se mai joace de-a organul de urmărire penală”, mai spune Mădălina Afrăsinie.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close