Antena 3 CNN Actualitate O nouă companie aeriană vine în România. Zboruri către una dintre destinațiile preferate de români

O nouă companie aeriană vine în România. Zboruri către una dintre destinațiile preferate de români

O nouă companie aeriană vine în România. Zboruri către una dintre destinațiile preferate de români
Sursa foto: Foto: Facebook/Croatia Airlines
22 Mai 2017   •   16:54

Croatia Airlines ''atacă'' piaţa din România cu trei zboruri săptămânale. Pasagerii vor avea la dispoziţie, până la mijlocul lunii octombrie, trei zboruri săptămânale între Bucureşti şi Zagreb, în zilele de luni, miercuri şi vineri, la preţuri ce pornesc de la 179 de euro, a declarat Kresimir Kucko, preşedinte şi director general al companiei Croatia Airlines, potrivit Capital.ro.

Zborurile între cele două capitale europene vor avea loc în perioada estivală, respectiv mai-octombrie, a precizat acesta, luni, în conferinţa de presă ce a urmat zborului de promovare pe ruta Zagreb - Bucureşti, care a adus 73 de pasageri pe Aeroportul Henri Coandă.

"Cred că mulţi locuitori ai României vor profita de cea mai rapidă conexiune de transport cu Croaţia, dar şi cu localităţi din afara Zagrebului, situate în partea continentală, unde vor simţi şi atmosfera mediteraneană a ţării noastre ", a spus Kucko.
 

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close