Antena 3 Actualitate O nouă lovitură pentru DNA! ÎCCJ respinge redeschiderea dosarului lui Paul Stănescu

O nouă lovitură pentru DNA! ÎCCJ respinge redeschiderea dosarului lui Paul Stănescu

26 Feb 2018   •   18:35
O nouă lovitură pentru DNA! ÎCCJ respinge redeschiderea dosarului lui Paul Stănescu

Încă o lovitură pentru DNA. Curtea Supremă a respins cererea DNA de redeschidere a dosarului vicepremierului Paul Stănescu. 

"Pe 17 ianurie, DNA a cerut redeschiderea acestui dosar, în condițiile în care Paul Stănescu urma să devină pe 18 premier interimar. Procurorii DNA au decis să facă acest pas exact în ajunul acelor numiri", a explicat Ana Bujor, senior editor Antena 3.

Cererea DNA a fost înregistrată pe data de 17 ianuarie 2018, iar alături de Stănescu intimaţi în dosar sunt Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman şi Remus Manolache.

"Respinge cererea de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul penal 82/P/2012 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Craiova, privind pe numiţii Stănescu Paul, Briceag Belu Marian, Cotoşman Florin şi Manolache Remulus", se arată în decizia Instanţei supreme.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close