Antena 3 CNN Actualitate O nouă lovitură pentru Sebastian Ghiță. Averea fostului deputat a intrat în vizorul ANAF și riscă o amendă consistentă

O nouă lovitură pentru Sebastian Ghiță. Averea fostului deputat a intrat în vizorul ANAF și riscă o amendă consistentă

O nouă lovitură pentru Sebastian Ghiță. Averea fostului deputat a intrat în vizorul ANAF și riscă o amendă consistentă
24 Mai 2017   •   10:00

Sebastian Ghiță, reținut în prezent în Serbia, va fi amendat de Fisc cu până la 50.000 de lei după ce nici omul de afaceri și nici un reprezentant al acestuia nu s-au prezentat la ANAF ca urmare a notificărilor pentru verificare și completarea unor declarații de venituri și patrimoniu pentru mai mulți ani, scrie profit.ro.

Veștile pentru Ghiță nu se rezumă însă la amendă, întrucât în scurt timp inspectorii Fiscului vor începe să-i verifice averea chiar dacă nu a depus declarațiile cerute. 

Profit.ro a scris la începutul lunii mai că Fiscul îl așteaptă pe Sebastian Ghiță pentru a-i verifica averea, după ce, conform procedurii, timp de o lună, când acesta era plecat din țară și urmărit prin Interpol, l-a căutat acasă pentru a-i înmâna înștiințarea.

Sebastian Ghiță a fost reținut la Belgrad la mijlocul lunii aprilie, adică în timp ce ANAF îi trimitea somații la adresa din Ploiești. Ghiță a dispărut în 21 decembrie 2016 și a fost inițial dat în urmărire națională după ce a încălat termenii controlului judiciar.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close